Web Analytics

У Куп’янську від ракетного обстрілу пошкоджена багатоповерхівка — ОВА

Минулої доби, 14 лютого, російська армія обстріляла райони щонайменше 20 населених пунктів на Харківщині. За даними обладміністрації, поранених немає.

Про ситуацію на Харківщині на 15 лютого розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

«Ворог не припиняє здійснювати обстріли позицій наших військ, а також населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони щонайменше 20 населених пунктів», — зазначив він.

У Куп’янську від ракетного обстрілу значних пошкоджень зазнала житлова багатоповерхівка.

Зранку 15 лютого окупанти знову вдарили по місту: пошкоджені три приватні будинки та господарчі споруди. Поранених немає.

Минулої доби рятувальники двічі виїздили на перевірку після обстрілів, повідомили у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

«У Куп’янську зафіксовані пошкодження вікон у п’ятиповерховому житловому будинку, а в селі Моначинівка Кіндрашівської громади зруйновано будівлю будинку культури», — кажуть у ДСНС.

Ситуація на фронті

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 15 лютого, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань РФ не фіксували. Обстрілів зазнали райони Ветеринарного, Граніва, Баранівки, Стрілечої, Красного, Тернової, Глибокого, Вовчанська, Вовчанських Хуторів, Землянок, Рубленого, Чугунівки, Красного Першого, Новомлинська, Дворічної, Куп’янська та Рідкодуба Харківської області.

На Куп’янському напрямку під вогнем були Крохмальне, Берестове і Табаївка. Поблизу Гряниківки ЗСУ відбили атаку окупантів.

«Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках», — мовиться у зведенні Генштабу.


Попередньої доби, 13 лютого, російська армія обстрілювала прикордонні громади трьох районів Харківщини. Зазнали пошкоджень оселі, сільський клуб, промисловий об'єкт, адмінбудівля «Укртелекому» та господарчі споруди.