Web Analytics

Обстріл Харкова: у місті пролунали дві серії вибухів

Війська РФ вранці 18 жовтня завдали удару по Харкову. За попередніми даними, під ударом район одного з промислових підприємств, окупанти запустили з російського Бєлгорода вісім ракет.

Вибухи в Харкові пролунали близько 8:20.

«Увага, жителі Харкова та району: російські окупанти завдають ударів. Перебувайте в укриттях!» — написав у Telegram-каналі голова Харківської обладміністрації Олег Синєгубов.

Міський голова Ігор Терехов каже, що пролунали дві серії вибухів.

«Харків під обстрілом — у місті за п'ять хвилин було дві серії вибухів. За попередньою інформацією, під ударом район одного з промислових підприємств міста», — повідомив мер.

У КП «Харківський метрополітен» попередили, що рух потягів тимчасово призупиняється. Але приблизно за 10 хвилин заявили про його поновлення.

«Громадяни можуть використовувати станції як укриття. Тож не нехтуйте сповіщеннями про повітряну тривогу», — просять у метрополітені.

Доповнено:

За інформацією Олега Синєгубова, війська РФ запустили по Харкову з російського Бєлгорода вісім ракет. За попередніми даними, поранених немає.

«Профільні служби проводять обстеження, зокрема, в Новобаварському, Основ'янському та Слобідському районах», — сказав голова ОВА. 

 Інформація ще уточнюється.


Від російського обстрілу 16 жовтня в селі Лук'янці під Харковом загинула жінка.

Фото на головній (ілюстративне): Повітряні сили ЗСУ