Web Analytics

Війська РФ увечері 17 серпня обстріляли Харків, є загиблі

Російські військові увечері 17 серпня вдарили по Салтівському району Харкова. Є загиблі та поранені, в житловому будинку спалахнула пожежа.

Про обстріл повідомив близько 21:30 Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Знову обстріл Салтівського району. Попередньо — приліт біля житлової багатоповерхівки. Будьте обережні, дотримуйтесь правила двох стін», — написав він у Telegram-каналі.

Від обстрілу на Салтівці загорівся житловий будинок, додав мер.

Голова Харківської обладміністрації Олег Синєгубов навів попередні дані: шестеро людей загинули, 16 дістали поранень.

«Максимально перебувайте в укриттях. Ворог досі хаотично завдає ударів. Не ігноруйте сигнали тривоги!» — наголошує голова ОВА.

На місці влучання наразі працюють рятувальники та медики. 

Фото: Telegram/Олег Синєгубов

Начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко зазначив, що окупанти продовжують бити по спальних районах міста.

«Будьте максимально уважні до застосування заходів безпеки. Відійдіть від вікон, це допоможе уникнути уражень склом. Перебувайте в безпечних місцях», — звернувся Тимошко до містян.

Згодом в ОВА уточнили: війська РФ завдали ракетного удару по гуртожитку, будівля зруйнована вщент. Точну кількість загиблих і поранених ще встановлюють.


Війська РФ у серпні посилили ракетні та артилерійські удари по Харківщині. За даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, нині Харків — серед міст України, які найбільше потерпають від російських обстрілів. Більше ударів зазнає лише Миколаїв.