Web Analytics

На фронті загинув працівник Харківської митниці

У боях на лінії зіткнення загинув співробітник Харківської митниці Максим Снісаренко, офіцер ЗСУ. У нього залишилися дружина та син.

Про загибель Максима Снісаренка повідомили 20 лютого у пресслужбі Харківської митниці.

«На фронті загинув наш колега, старший державний інспектор митного поста «Гоптівка» Снісаренко Максим Олегович, молодший лейтенант, офіцер сухопутних військ Збройних сил України», — мовиться у повідомленні.

Снісаренко приєднався до війська на початку війни, 15 лютого загинув на лінії зіткнення. Вдома його чекали дружина та маленький син.

Колеги згадують нещодавні слова Максима Снісаренка в інтерв’ю до Дня захисника Вітчизни, де він розповідав, чому пішов на фронт.

«Моє ставлення до війни? На рідну землю прийшов ворог, який знищує міста, села, тероризує та вбиває мирне населення країни. Прийшов з метою стерти нашу націю, мову та історію. Ворог, якого треба зупинити та знищити! Чому пішов на фронт – не міг просто зі сторони спостерігати. Пішов за власним бажанням», — казав він.

Бійця поховають 21 лютого на центральному цвинтарі Богодухова.

«Біль та смуток, невимовна жаль — слова не складаються у речення — «ми усі знали його як»… Він був такою надійною, порядною, цілеспрямованою людиною!  Він виборював нашу перемогу, загинув за Україну», — зазначають митники.

Фото: Facebook/Харківська митниця


Спортсмен з Харкова В’ячеслав Шахов, який служив у спецпідрозділі Kraken, загинув у Донецькій області, коли намагався вивезти поранених побратимів з передової. Йому було 43 роки.