Web Analytics
У Харківській ОВА повідомили про стан поранених від обстрілів РФ 10 лютого | MediaPort

Загрози життям восьми людей, які дістали поранень на території об’єкта інфраструктури у Харківському районі після російського ракетного удару 10 лютого, немає. 

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляє пресслужба адміністрації. 

«Усі постраждалі від вчорашнього удару по об’єкту інфраструктури в Харківському районі зараз у лікарні. Усього були поранені 8 чоловіків від 39 до 57 років. Двоє з них були у важкому стані, але наразі їхній стан стабільний. Усі постраждалі під постійним наглядом спеціалістів, їхньому життю загрози немає», — йдеться у повідомленні. 

Восьмеро людей дістали поранень від російської атаки по інфраструктурі Харківщини. Фото: Харківська ОВА
Восьмеро людей дістали поранень від російської атаки по інфраструктурі Харківщини. Фото: Харківська ОВА

10 лютого російські окупанти двічі атакували Харківську область. Спершу вдарили по енергооб’єктах міста та області близько 4:00, а після 10:00 завдали ще одного удару по критичній інфраструктурі під Харковом. Поранення дістали восьмеро людей. За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, російські окупанти під час масованого ракетного обстрілу 10 лютого випустили по Україні 71 ракету. ЗСУ знищили 61 з них. Ввечері українська армія збила 20 російських ударних дронів-камікадзе Shahed-136/131.