Web Analytics

На Куп’янщині від російського обстрілу поранений фельдшер

Минулої доби, 17 січня, армія РФ обстрілювала прикордоння трьох районів Харківщини. У Ківшарівці зазнав поранень фельдшер місцевої лікарні.

Про ситуацію на Харківщині на 18 січня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

За його даними, минулої доби окупанти масовано обстрілювали громади вздовж усієї лінії зіткнення — у Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах.

У Куп'янську зруйнована будівля автотранспортного коледжу, пошкоджені гаражі та інші нежитлові приміщення. У Дворічній були влучання у приватний сектор.

У Вільчі зазнали пошкоджень щонайменше чотири приватні будинки.

«У селищі Ківшарівка Куп'янського району обстрілами пошкоджено місцеву лікарню. Поранення отримав 51-річний фельдшер. Госпіталізований у стані середньої тяжкості», — додав Синєгубов.

Пожеж від обстрілів минулої доби не було, звітують у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Рятувальники чотири рази виїжджали на перевірку після обстрілів.

«У Ківшарівці вибуховою хвилею від вибуху ракети пошкоджено будівлю місцевої лікарні. У Куп’янську ворожі ракети зруйнували гараж і центральний корпус навчального закладу. А у Дворічній артобстрілом на приватному подвір’ї пошкоджено дві господарчі споруди, дах та вікна літньої кухні, вікна будинку», — наводять подробиці у ДСНС.

Ситуація на фронті

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 18 січня, на Слобожанському напрямку обстановка залишається сталою.

«У прикордонних з Україною районах наступальних угруповань противника не виявлено», — кажуть у штабі.

Під вогнем окупантів минулої доби були Ветеринарне, Красне, Лук'янці, Нескучне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Рибалкине, Білий Колодязь, Нестерне, Землянки, Новомлинськ, Бологівка, Кам’янка і Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку війська РФ обстрілювали райони Кислівки, Берестового, Котлярівки, Вишневого й Іванівки.


За даними Харківської ОВА, коледж у Куп'янську обстріляли з ракетного комплексу С-300. Заклад майже повністю зруйнований. 

Фото на головній (ілюстративне): КМДА