Web Analytics
Війська РФ 23 жовтня обстріляли чотири райони Харківщини | MediaPort

Російські окупанти минулої доби, 23 жовтня, обстрілювали громади Куп’янського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського районів Харківщини. Про поранених медики поки не повідомляли.

Про ситуацію в регіоні на 21 жовтня розповів голова Харківської обладміністрації Олег Синєгубов.

«Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп’янського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського Харківщини, що розташовані біля лінії зіткнення та кордону з РФ», — зазначив він.

Про поранених мирних жителів 23 жовтня медики не повідомляли. Водночас у Харкові та Куп’янському районі до лікарів звернулися троє чоловіків, які дістали поранень напередодні.





За даними Головного управління ДСНС у Харківській області, пожеж від обстрілів за добу не було.

Піротехніки служби знешкодили ще 418 вибухонебезпечних предметів.

«Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 24 т води», — мовиться у зведенні ДСНС.



Ситуація на фронті

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на 24 жовтня, минулої доби Сили оборони відбили атаки окупантів в районах сіл Землянки та Чугунівка в Чугуївському районі Харківщини.

На Слобожанському напрямку окупанти також обстрілювали з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони Григорівки, Красного, Огірцевого, Стариці, Петро-Іванівки, Фиголівки, Хатнього, Червоної Зорі та Чугунівки.

На Куп’янському та Лиманському напрямках — з танків та різнокаліберної артилерії обстрілювали райони Берестового, Греківки, Зарічного, Ковалівки, Макіївки, Ямполівки, Кам’янки та Білогорівки.

Загалом окупанти завдали двох ракетних та 28 авіаційних ударів по об’єктах на території України, здійснили 65 обстрілів з РСЗВ.


21 жовтня російські війська обстріляли Харків двічі упродовж ранку.

Фото на головній (ілюстративне): ДСНС