Web Analytics

За добу на Харківщині шпиталізували трьох поранених від російських обстрілів

Минулої доби, 29 серпня, російські військові обстрілювали чотири райони Харківської області. Трьох поранених мирних жителів доправили до лікарень. 

Про ситуацію на Харківщині на ранок 30 серпня розповів голова обладміністрації Олег Синєгубов.

«Цієї ночі обстрілів Харкова не зафіксовано. Протягом минулої доби російські окупанти били з реактивної та ствольної артилерії по населених пунктах, що розташовані біля лінії зіткнення в Чугуївському, Харківському, Богодухівському та Ізюмському районах», — написав він у Tekegram-каналі.

В Ізюмському районі шпиталізували 57-річну жінку з вибуховими пораненнями. В Чугуївському — 66-річного чоловіка і 60-річну жінку.

У Богодухівському районі знайшли тіла двох жінок, які загинули від обстрілу 27 серпня.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. Російські окупанти намагалися йти в наступ в районі села Уди, але відступили з втратами. Наші захисники надійно тримають позиції та щодня нищать ворога», — додав голова ОВА.

За даними Головного управління ДСНС у Харківській області, пожеж від обстрілів в регіоні не було.

«За добу піротехніки ДСНС ліквідували 14 ворожих вибухонебезпечних предметів», — додають рятувальники.

Фото: Facebook/Міжрегіональний центр гуманітарного розмінування

За інформацією Генерального штабу ЗСУ на ранок 30 серпня, на Харківському напрямку окупанти обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії об’єкти в районах Харкова, Соснівки, Дементіївки, Слатиного, Борщової, Перемоги, Руських Тишків, Рубіжного, Леб’яжого, Мосьпанового, Гусарівки. Продовжили активно запускати безпілотники для повітряної розвідки та коригування вогню артилерії.

На Слов’янському напрямку — намагалися утримати зайняті раніше рубежі та завадити просуванню Сил оборони. Гатили з танків, ствольної артилерії та РСЗВ поблизу Норцівки, Дмитрівки, Долини, Мазанівки та Богородичного.


Попередньої доби, 28 серпня, на Харківщині шпиталізували двох поранених від російських обстрілів.

Фото на головній (ілюстративне): Харківська ОВА