Web Analytics

Зруйнована будівля та вирва перед Харківською ОВА: фото

Увечері 28 серпня російські військові знову вдарили ракетами по будівлі Харківської обладміністрації. Одна ракета вдарила у землю біля будівлі, друга влучила і зруйнувала триповерхову споруду позаду ОВА. Люди не постраждали, пошкоджені автомобілі, фасад, світлофор. За попередніми даними слідчих, ракети типу «С-300» запустили з Бєлгорода. 

Вибухи у середмісті Харкова пролунали близько восьмої вечора, повідомив заступник начальника ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

«Обидві ракети вибухнули біля будівлі ХОДА — зруйновано адміністративну будівлю поруч, також пошкоджено автомобілі, стіни та світлофор», — написав він у Facebook.

На місці влучання знайшли уламки ракети 5В55 від комплексу «С-300»,

За попередніми даними, окупанти стріляли з території Бєлгородської області РФ, додають у Харківській обласній прокуратурі.

Від обстрілу поблизу будівлі ОВА утворилася вирва розміром 10х9,5 м та майже 5 м завглибшки.

Біля будівлі обладміністрації працюють комунальники, розповів в ефірі національного телемарафону 29 серпня Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Зараз комунальники працюють, щоб повністю можна було проїжджати та прибрати наслідки цих диких обстрілів. Ситуація в місті стабільна, попри обстріли, всі працюють, транспорт працює, комунальні підприємства, магазини, аптеки. Життя таке, яким воно є у воєнний час», — сказав Терехов у телемарафоні. 

Попри обстріли на майдані Свободи у наметі, теж пошкодженому після удару, волонтери плітуть маскувальні сітки

За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, від обстрілу ніхто не постраждав.