Web Analytics

Довга комендантська година на Харківщині: як працюватиме залізниця

Через довгу комендантську годину приміські та регіональні потяги з та до Харкова на День незалежності скасують. Поїзди далекого сполучення забезпечуватимуть лише критичні перевезення. 

Про зміни у русі потягів попередили у пресслужбі «Укрзалізниці».

«У зв’язку із запровадженням комендантської години у Харківській області з 19:00 23 серпня до 7:00 25 серпня, «Укрзалізниця» з міркувань безпеки закликає пасажирів перенести поїздку з або до Харкова у ці дати», — кажуть у відомстві.

Приміські та регіональні рейси з і до Харкова на День незалежності скасують.

«Поїзди далекого сполучення забезпечуватимуть критично необхідні перевезення у регіоні», — додали в «УЗ». 

Пасажирів просять стежити за повідомленнями Харківської обладміністрації та «Укрзалізниці».

Як розповіли у пресслужбі Харківської обладміністрації, до 25 серпня масових заходів в Україні не буде. У Харкові й області, які постійно обстрілює російська армія, є загрози посилення провокацій.

«Ми не маємо давати ворогу шансів на жодні провокації, тому голова ОВА запровадив посилення та збільшення тривалості комендантської години. Крім того, впродовж цих днів буде вжитий комплекс заходів безпеки, спрямований на підвищення обороноздатності області й міста», — кажуть в ОВА.

Південний вокзал у Харкові. Фото: пресслужба Південної залізниці


З 22 серпня і до окремого розпорядження на Харківщині змінюють час комендантської години. Вона триватиме з 19:00 до 7:00. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом.