Web Analytics

Уряд погодив кандидатуру Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА

Кабінет міністрів погодив призначення нового голови Харківської обладміністрації. Її має очолити керівник Полтавської ОДА Олег Синєгубов. 

Кандидатуру нового голови ХОДА погодили під час засідання Кабінету міністрів 15 грудня.

Як повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, спочатку Кабмін схвалив звільнення Синєгубова з посади голови Полтавської ОДА, потім — його призначення.

«Погоджено призначення Синєгубова Олега Васильовича головою Харківської обласної державної адміністрації», — йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Мельничука.

Олегу Синєгубову 38 років, він з Харкова, йдеться у біографії посадовця на сайті Полтавської обладміністрації. За фахом — юрист, навчався в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Доктор юридичних наук, доцент

Синєгубов працював у ХНУВС понад 10 років, чотири з них очолював факультет права та масових комунікацій. У листопаді 2019-го президент Володимир Зеленський призначив його головою Полтавської обладміністрації.

Олег Синєгубов. Фото: Facebook/Полтавська ОДА

Після засідання Кабміну Олег Синєгубов зазначив, що готовий використовувати на новій посаді досвід, набутий на Полтавщині. 

«Прекрасно розумію, що це велика відповідальність. Я знайомий із ситуацією на Харківщині, знаюся на проблемах, які накопичилися. Маю позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області», — написав він у Facebook.

Сьогодні Кабінет Міністрів затвердив мою кандидатуру на посаду голови Харківської ОДА. Дякую за підтримку та...

Опубликовано Олегом Синєгубовым Среда, 15 декабря 2021 г.

Указ про призначення Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА ще має підписати президент. 


Харківську обладміністрацію з грудня 2020 року до серпня 2021-го очолювала дніпрянка Айна Тимчук. Після звільнення Тимчук обов'язки керівника ХОДА виконував її заступник Олександр Скакун.