Web Analytics

Зеленський, Єрмак і Таран заразилися коронавірусом

Президент України, керівник Офісу президента та міністр оборони отримали позитивні результати тесту на коронавірус.

Про свою хворобу Володимир Зеленський повідомив 9 листопада.

«Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!» — йдеться у повідомленні на сторінці глави держави у Facebook.

Немає у світі щасливчиків, для кого б #COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав +...

Опубликовано Володимиром Зеленським Понедельник, 9 ноября 2020 г.

Користувачі соціальних мереж неоднозначно сприйняли звістку про хворобу президента — деякі глузували або висловлювали радість з цього приводу. У відповідь Зеленський заявив, що така реакція «вже за межею людяності».

«Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно», — заявив глава держави, додавши, що нікому не побажає опинитися в такій ситуації.

Він також зазначив, що поки не буде надійної вакцини — кожен під загрозою.

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

В Офісі президента розповіли, що Зеленський продовжуватиме виконувати свої обовʼязки в дистанційному режимі, на самоізоляції.

«Керівник Офісу президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі. Юлія Ковалів, на щастя, вже отримала негативний тест і береться до роботи у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень», — кажуть в ОПУ.

Дружина президента Олена Зеленська 10 листопада повідомила, що він почувається добре. Перша леді зазначила, що планувала взяти участь в Міжнародному форумі культурної дипломатії, але через хворобу чоловіка також вимушена самоізолюватися.

«Все добре, він відчуває себе нормально. Він ізолювався, але продовжує працювати», — зазначила вона, вітаючи учасників форуму в онлайн-режимі.

Про позитивний результат тесту на коронавірус також заявив керівник Офісу президент Андрій Єрмак.

«Під кінець робочого дня отримав занадто «позитивні» новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально», — написав він у Facebook

Єрмак додав, що й на самоізоляції планує працювати в звичайному режимі.

Під кінець робочого дня отримав занадто «позитивні» новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся...

Опубликовано Андрій Єрмаком Понедельник, 9 ноября 2020 г.

Коронавірус виявили й у міністра оборони Андрія Тарана, передає «Укрінформ». Очільник Міноборони також працюватиме дистанційно. Наразі він почувається задовільно.

За даними Міністерства охорони здоров'я, минулої доби, 9 листопада, в Україні зафіксували 10 179 випадків зараження коронавірусом. Загалом від початку епідемії — вже 479 197.

З 9 листопада набуло чинності оновлене карантинне зонування.