Web Analytics

Писаренко, Мисик, Денисенко: ЦВК зареєструвала ще 9 мажоритарників

Загалом в одномандатних округах Харківської області зареєстровано вже 30 кандидатів.

За даними на 18 червня, зареєстровано вже 583 кандидати в народні депутати України, повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії. З них 511 балотуються як самовисуванці, 72 йдуть на вибори від політичних партій.

Під час засідання 18 червня ЦВК зареєструвала 122 кандидатів: 97 самовисуванців і 25 від партій. Дев’ятьох самовисуванців — в округах Харківської області.

«…Писаренка В. В. — в ОВО №168, Сагутдінову І.О. — в ОВО №170, Мисика В.Ю. — в ОВО №172, Григоренка А.А., Денисенка А.П. — в ОВО №173, Мещерякову Н.О., Олефір О.І. — в ОВО №174, — Гіршфельда А.М. — в ОВО №179, Сухину В.В. — в ОВО №180…», — наводить комісія прізвища кандидатів, зареєстрованих на Харківщині.

Фото: Facebook/UACEC

На сайті ЦВК додано відомості про дев’ятьох кандидатів, зареєстрованих у мажоритарних округах регіону напередодні. Всі вони балотуються як самовисуванці:

  • №168 (Шевченківській район Харкова): Світлана Падєєва, Станіслав Поляков і Дмитро Приходкін.
  • №169 (Київський, частина Московського району Харкова): Вікторія Василянська, Ярослав Макаренко і Михайло Ронін.
  • №172 (частина Індустріального і Московського районів Харкова): Альона Бражник.
  • №175 (місто Люботин, Дергачівський район, частина Харківського району): Анатолій Банген.
  • №180 (Богодухівський, Валківський, Золочівський, Коломацький, Краснокутський, Нововодолазький райони, частина Харківського району): Олександр Біловол.

Загалом в одномандатних округах Харківської області зареєстровано вже 30 кандидатів.

Позачергові вибори до Верховної ради мають відбутися 21 липня. ЦВК приймає документи від кандидатів до 20 червня включно, реєстрація триває до 25 червня.

Читайте MediaPort у Telegram