Web Analytics

Тетяна Поліванова заступила на посаду головного архітектора Харкова

Тетяна Поліванова відсьогодні працює головним архітектором міста Харкова.

Цю інформацію Тетяна Поліванова телефоном підтвердила «МедіаПорту». За її словами, інших претендентів під час конкурсу на цю посаду не було.

Інформації про результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради — головного архітектора міста, оголошеному у листопаді 2018 року, на сайті Харківської міськради не публікували.

Про те, що Поліванова вже працює головним архітектором, стало відомо з сьогоднішньої новини на сайті міськради про проектування ситуаційного центру. 

Речник мерії Юрій Сидоренко повідомив «МедіаПорту», що конкурс проходив 20 грудня, розпорядження про призначення Поліванової датоване 31 січня, на посаду вона офіційно заступила 5 лютого. 

Про те, що Сергій Чечельницький покине посаду головного архітектора, стало відомо у середині грудня.

Поліванова керувала архітектурним бюро «Ароф», одним з засновників якої свого часу був Сергій Чечельницький. Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, станом на сьогодні кінцевим власником «Ароф» є Майя Поліванова, а керівником (з 27 грудня 2018 року) — Тетяна Каледіна.